lauantaina, lokakuuta 15, 2005

Hamsterimuutoksia

Päivitykset: Hamsterit, Nikea, Yöntaika. Enkelipuolelta on päivitetty: Tiku, Tequila, Alondra ja Ángel, mutta niihin sivuihin ei linkit ole vielä kunnossa, koska myös itse hamsterimuistot-sivu on pienen muutoksen alla.
Koiranäyttelyt
Lisätty: Mollamaija, Kissimirri, Miikka, Taiga, Tundra

Hamsterisivuille tulee pieniä ulkomuodollisia muutoksia sekä aika isojakin sellaisai muutoksia, jotka tosin ei ulospäin näy juuri yhtään. Mutta kumminkin ne on aikamoista suursiivousta, jonka vuoksi tämä kestää näin kauan. Eli nyt pistetään kansioita vähän järkevämpään järjestykseen. Mulla kun on hamsut olleet melkeinpä sukupolvitolkulla yhteisissä kansioissa, niin niitä nyt olis tarkoitus vähän siivota. Pikkujuttuhan se olis, mutta siinä vaan kaikki linkit ja kuvat menee toimimattomiksi, siksi sitä pitää tehdä niin pikkuhiljaa, ettei mikään jää huomaamatta.

Joten älkää ihmetelkö, että hamsusivulla aukee nyt osa sivuista vähän eri tavalla. Siellä on nyt yhtäaikaa vanhaa ja uutta ulkoasua.

Tänään oli taas agility ja oli kyllä tooosi kylmä. Della, Timi ja Roosa taas mukana. :) Dellakin oli tällä kertaa rutkasti aktiivisempi, kun se tajus jo vähän, mikä on homman nimi. Roosalta ei vielä vaadita mitään muuta kuin mukana oloa. x) Tuttu kävi narskuttelemassa sitä ennen hammaskiviä pois. Sitten koirat pääsikin vähän kuin kiitokseksi agilityyn. Ja Pinja lenkille. ;) No, Roosallahan ei tietenkään mitään hammaskiveä ole. Kun taas Dellalla, jota ei ennen Roosan tuloa mitkään puruluut voineet vähempää kiinnostaa... Voi yäk! :6

Tuhlaajapoika Kasper palasi kotiin naisseikkailultaan Heinin luota. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoitathan asiallisesti: ei kiroilua, vihamielisyyttä, poikas- tai hintakyselyitä. Hoito-ohjeet ym. kysymykset edelleen vieraskirjaan!